Help Anton op 19 januari!

donderdag 16 januari 2014

Porgy Franssen ondersteunt de fundraising voor de film Anton, een eindexamenproductie van studenten van de Nederlandse Filmacademie. Hij zal hiervoor zijn nieuwe solovoorstelling Schaak ten tonele brengen tijdens een bijzondere fundraiseravond in het Amsterdamse Compagnietheater op 19 januari 2014.

Een groep eindexamenstudenten aan de filmacademie in Amsterdam zijn op dit moment druk bezig met de eindexamenfilm Anton. Om de financiering van de film rond te krijgen hebben zij een fundraiser georganiseerd in het Compagnie theater.

Zowel de fundraiser als de film staan in het teken van de crisis. De fundraiser, omdat de partijen die meehelpen allen door de crisis zijn getroffen en het studententeam nu helpen geld in te zamelen om de film te realiseren. Het compagnietheater, waar de fundraiser zich afspeelt, is ternauwernood van faillissement gered en acteur Porgy Franssen speelt na jarenlange theaterglorie weer vooral thuisvoorstellingen. Beide weten ze hoe moeilijk het is om steun te vinden in artistieke projecten, daarom helpen ze ons vrijwillig en steunen wij hun weer. Het motto van de fundraiser is dan ook 'een culturele gift voor een culturele daad.'

De crew van Anton zal de fundraiser op een speciale manier invullen met een uniek inkijkje in het filmproces. De avond wordt besloten met een surprise act. De gehele opbrengst van de avond wordt aangewend voor het realiseren van de film.

Anton is een film over de stille strijd van een jongetje van 10 tegen de achtergrond van de financiële crisis.

Meer  informatie kunt u vinden op de websites www.antondefilm.nl en http://www.compagnietheater.nl/voorstelling/schaak.html

More News

>>Lees meer