Bespaar € 1000!

woensdag 04 december 2013

De crisis heeft positieve, maar ook negatieve gevolgen. In deze tijd van zoveel negativiteit om ons heen moeten we juist optimistisch denken.

Voor velen zijn de inkomsten gedaald en/of de kosten gestegen. Er zijn tal van oplossingen om de negatieve gevolgen te verkleinen. Hierbij een website die de crisis wilt slopen!

Door de crisis bevinden zich vele mensen in dezelfde financiële problemen. Maar de crisis zorgt ook voor een grote mate van saamhorigheid. Er zijn bedrijven die niet bang zijn om oplossingen te bieden om het ons Nederlanders makkelijker te maken in deze crisis.

Een van de oplossingen voor de crisis wordt geboden door Sloop de Crisis. Dit landelijke initiatief is gericht op de kracht van het collectief. Zij komt in actie voor de laagste vaste lasten, waardoor het huishouden kan besparen op meerdere aspecten van de maandelijks terugkomende kosten.

Bij iedere Nederlander komen deze vaste lasten voor. Daarom kan ook iedereen zich aanmelden via de website www.sloopdecrisis.nl. Hoe meer leden er zijn des te groter is de kracht van het collectief.

 

More News

>>Lees meer