Bespaar geld, verhuur je auto!

vrijdag 01 februari 2013

Ben je opzoek naar een nieuwe manier om geld te besparen tijdens de crisis? Verhuur je eigen auto via SnappCar.nl. Dit concept houdt in dat je jouw auto op SnappCar.nl zet en daarvoor kan je dan een eigen huurprijs bepalen. Wie interesse heeft in jouw auto betaald dan deze huurprijs. Daarboven op komt een toeslag voor de dienstverlening van SnappCar, en de verzekering. En dat slaat aan!
Hiermee bespaar je niet alleen geld, het is daarnaast ook goed voor het milieu. En je ontmoet leuke mensen. Het delen van je auto groeit als kool!

"Mijn auto gebruik ik niet zo vaak en ik voelde me bezwaard dat die zo vaak ‘werkloos' voor de deur stond", zegt Jaap van Scherpenzeel. Cultureel ondernemer Van Scherpenzeel is al ruim een jaar SnappCar-gebruiker en het bevalt hem uitstekend. "Het past in deze tijd, het is leuk om via dit soort initiatieven iets van een sociale economie te hebben."

Steeds meer consumenten hebben behoefte aan duurzame producten. Dit initiatief is een mooi voorbeeld van collaboratieve consumptie.(zie artikel collaboratieve concumptie hier) Er maken dan al zo'n honderdduizend mensen gebruik van het platform van SnappCar.

Wij vinden dit een mooie invulling van positief omgaan met de crisis. Het succes ligt waarschijnlijk aan het feit dat beiden partijen, zowel bedrijf als consument hier voordeel uit halen. Met samen werken en- denken boek je vooruitgang, zelfs de crisis kan daar niet tussen komen.

Bron: Metro nieuws

 

More News

>>Lees meer